all-coasters

Dandy’s tables eleganta drinkunderlägg är designade och tillverkade i Sverige på svenskt, miljövänligt kvalitetspapper från Lessebo Bruk.

Om Dandy

Dandy har det kreativa sinnet som aldrig slutar skapa. Nästan tvångsmässigt konstnärlig. Vissa känner avund, andra förstår det inte. Men låt dig inte luras av den fåfänga utstrålningen. I strävan att alltid vara steget före kan man ibland uppfattas en aning arrogant. Men tanken är inte vara oförskämd. Inte alls.

Under den glänsande fasaden med den excentriska estetiken döljer sig en enkel varelse. En jordnära och simpel figur vars enda ambition är att få dansa på bordet iklädd en sensationell skrud.

I boutiquen finner du tolv kreationer att kombinera och byta ut när andan faller på. En Dandy vet att man inte ska visa sig i samma skrud mer än en gång, men någonstans där inne finns ett vurmande för miljön.

Dandys produkter är tillverkade av svenskt kvalitetspapper från småländska Lessebo Bruk som rankas bland de mest klimatvänliga tillverkare inom pappersindustrin. Lessebo Bruks papper Colorit är klassat som ett av Europas bästa både vad gäller kvalitet och miljöpåverkan genom koldioxidneutralitet.

För mer information vänligen kontakta:
Caroline Björkgren, info@dandystable.se