Dandy’s Tables eleganta drinkunderlägg är designade och tillverkade i Sverige på svenskt, miljövänligt kvalitetspapper från Lessebo Bruk.

Om Dandy

En dandy är begåvad med en konstnärlig själ. Hen bländar sin omgivning med en elegant, ibland dekadent, livsstil och utstyrsel. God smak är tydligt kännetecken för en dandy. Ofta i kombination med en stor portion svart humor och sarkasm. Men låt dig inte luras av dandyns glänsande och till synes pretentiösa fasad. En dandy behöver inte vara en svåråtkomlig snobb, även om vissa filur är just det. Under den eleganta estetiken har dem alla en jordnära kärna. Ett produkt av naturen.

I boutiquen finner du tolv kreationer, så kallade dandies, att kombinera och byta ut efter behag. Men kom ihåg att lägga dina förbrukade dandies i pappersåtervinningen.

Dandy’s Tables produkter är tillverkade av svenskt kvalitetspapper från småländska Lessebo Bruk som rankas bland de mest klimatvänliga tillverkare inom pappersindustrin. Lessebo Bruks papper Colorit är klassat som ett av Europas bästa både vad gäller kvalitet och miljöpåverkan genom koldioxidneutralitet. Underläggen håller för en eller ett par gångers användning.

För mer information vänligen kontakta:
dandy@dandystable.se